Vrijwilligers gezocht! - Zvv De Hoven

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Algemene_verenigingsmededeling_1.png

Dankzij onze vrijwilligers kunnen wij bestaan. Een vrijwilliger zijn kan in verschillende vormen en intensiteit. Denk aan het meehelpen met organiseren van evenementen tot aan een keer achter de bar staan op een speeldag van je kinderen. Maar er zijn nog meer functies, waar we vrijwilligers voor zoeken. En we streven ernaar, dat je er slechts een paar uur per week of per maand aan hoeft te besteden. Wil jij ons komen helpen?

We zoeken nog vrijwilligers voor:

Bar- en Kantinemedewerker

Als vrijwilliger in de kantine zorg je voor de verkoop van eten en drinken aan de bar, maak je broodjes en snacks en zorg je dat de voorraad aangevuld wordt. Je houdt van gezelligheid en de dynamiek van de voetbalvereniging spreekt je aan. Een bardienst bestaat uit een shift van maximaal vier uur per keer en die draai je in overleg met de kantinebeheerder. Ervaring is niet noodzakelijk. We zoeken voor deze taak  meerdere mensen!
Tijdsbesteding: 4 uur per dienst

Evenementen Coördinator

Je helpt mee bij de organisatie van evenementen en toernooien die bij ons elk seizoen gehouden worden. Bijvoorbeeld een eindfeest van de Jeugd, senioren toernooi of feestavonden. Het zijn veelal de logistieke zaken, die op elkaar afgestemd moeten worden. Je bent niet wekelijks bezig met de organisatie, maar in de aanloop naar een evenement ben je er wat meer mee bezig.
Tijdsbesteding: 2-4 uur per week.

Gastheer/gastvrouw

Er zijn steeds vaker bijeenkomsten in onze kantine, denk hierbij aan informatie avonden van de gemeente, provincie enzovoort. Voor deze avonden zoeken wij vrijwilligers die de mensen willen ontvangen en de consumpties willen verzorgen.

We zijn op zoek naar meerdere kandidaten, die in toerbeurt beschikbaar zijn voor het invullen van deze functie.
Tijdsbesteding:  wisselend, maximaal 4 uur per avond

Roosters maken

Het maken van een rooster voor de barbezetting. Tijdsbesteding: wisselend, aan het begin van het seizoen wordt een rooster gemaakt. Circa 2 uur.

Kortlopende projecten waarbij tijdelijk hand- en spandiensten worden gevraagd

Wil je wel iets voor de vereniging doen, maar wil je niet gebonden zijn aan een vaste taak, dan kun je je ook opgeven voor incidentele zaken die gedaan moeten worden. Denk aan klussen zoals reparatiewerk, klein schilderwerk en onderhoudsklussen aan de gebouwen. Geef je op, als we af en toe een beroep op je mogen doen!
Tijdsbesteding: 2-4 uur per maand, in overleg

Schoonmaak

Twee keer in de week (maandag- en vrijdagochtend) wordt de kantine schoongemaakt door vrijwilligers. Hierbij hebben we extra hulp hard nodig! Hoe meer handen, hoe lichter het werk. Het is niet noodzakelijk iedere keer aanwezig te zijn, bijvoorbeeld 1 keer in de week of twee weken is ook welkom!

Het digitale aanmeldformulier kun je HIER invullen om ons te laten weten wat jij graag zou willen doen binnen onze vereniging. Wil je het formulier liever niet digitaal invullen maar een mail sturen dan kan dat ook. Geef in je email dan in ieder geval onderstaande gegevens in en stuur deze naar kantinebeheer@zvvdehoven.nl. Uitprinten en inleveren kan natuurlijk ook;  Dijkmate 11, Zutphen.

Wij nemen dan snel contact met je op om het verder te bespreken. Alvast bedankt!

 

Gegevens nodig voor opgeven vrijwilligerswerk ZVV de Hoven.

Naam

Adres

Geboortedatum

Woonplaats

E-mail adres

Telefoonnummer

Welke taken of klussen zou jij voor onze vereniging willen uitvoeren?

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!