Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Mededelingen

Mededelingen

12/11/2021 Algemene Ledenvergadering!

22 oktober 8:45  Beste leden van ZVV de Hoven, Op vrijdag 12 november 2021 staat onze Algemene Ledenvergadering gepland. Deze ledenvergadering wordt als vanouds gehouden in de kantine. Wij hopen als bestuur op een grote opkomst en betrokkenheid vanuit de achterban. meer »

66x gelezen

24/09/2021: Victoria Boys 1 - Zvv De Hoven 1 is afgelast

21 oktober 16:00  24/09/2021: Victoria Boys 1 - Zvv De Hoven 1 is afgelast meer »

89x gelezen

Nieuwe materiaalbeheerders aan de slag!

6 oktober 8:30  Aan het einde van het vorige seizoen is Tamara van der Breemen gestopt als enige lid van de kledingcommissie. Jarenlang heeft zij aan het begin en het einde van het seizoen verzorgd, dat ieder team de juiste kleding en materialen tot zijn beschikking had. Na de oproep in september is gelukkig hier heel snel gehoor gegeven. Karin Tigchelaar en Bert Ronk (in het dagelijks leven ook een setje) nemen de taken vanaf heden over van Tamara. meer »

608x gelezen

Zwart/witte historie door Dirk Lok aflevering 6

1 oktober 8:00  In 2025 zal op 3 maart onze vereniging ZVV De Hoven 100 jaar bestaan. In de afgelopen 96 jaar heeft De Hoven meerdere wedstrijden gespeeld die sterk tot de verbeelding spraken en spreken bij de leden en andere betrokkenen bij onze club. Om de belangstelling voor de historie van onze vereniging aan te wakkeren wil ik de komende maanden per maand een bijzondere wedstrijd naar voren halen. Tevens wil ik van de gelegenheid gebruik maken om een oproep te doen om historisch materiaal in de vorm van artikelen, verhalen, foto’s e.d. beschikbaar te stellen voor digitalisering. Vanzelfsprekend zal al het binnenkomende materiaal worden geretourneerd aan de eigenaar. Jullie kunnen hiervoor contact opnemen met Dirk Lok, telefoon 0623116292, mail lok.keune@hetnet.nl. Bij voorbaat mijn dank voor alle reacties op deze oproep. De serie bijzondere wedstrijden gaat verder met een kampioenschap in de vierde klasse KNVB. 17 april 1960 4e klasse KNVB WSV - De Hoven meer »

215x gelezen

Voorlopig geen Buffet Bingo meer...

29 september 15:00  Sinds 2003 organiseert Zvv De Hoven ieder half jaar in maart en oktober een buffet bingo, tot Corona in 2020 om de hoek kwam kijken. Ook in 2021 blijkt het helaas niet mogelijk het evenement door te laten gaan. Dit keer niet door Corona, maar de gezondheid van het echtpaar Altena gooit roet in het eten.meer »

264x gelezen

Beste scheidsrechter...

24 september 11:15  Het spelletje voetbal bestaat uit 22 spelers en een scheidsrechter. Echter is er zonder scheidsrechter geen voetbal mogelijk. Dit jaar wordt er in de week van 25 september tot en met 3 oktober aandacht gegeven aan al deze scheidsrechters in de Week van de Scheidsrechter.meer »

266x gelezen

Dringende oproep, vrijwilliger(s) gezocht voor de kledingcommissie.

24 september 9:00  Aan het einde van het vorige seizoen is Tamara van der Breemen gestopt als enige lid van de kledingcommissie. Jarenlang heeft zij aan het begin en het einde van het seizoen verzorgd, dat ieder team de juiste kleding en materialen tot zijn beschikking had. In de loop van het seizoen zorgde zij voor vervanging van kleding indien nodig en als er nieuwe leden zich hadden aangemeld, werden zij kundig in kleding van de vereniging gestoken. Heb jij een hart voor de vereniging en wil jij een steentje bijdragen aan de kledingcommissie, laat dat weten via de mail: secretariaat@zvvdehoven.nl. Als je vragen hebt over de inhoud van de functie, laat het ons weten, dan kunnen wij als bestuur je vertellen over de werkzaamheden. Wij horen graag wie deze functie alleen of met een ander wil gaan vervullen.

270x gelezen

Zet in je agenda 12 november 2021 ALV!

21 september 20:15  De volgende algemene ledenvergadering heeft het bestuur gepland op een vrijdagavond, zodat iedereen aanwezig zou kunnen zijn. De datum is vrijdag 12 november om 20:00 in de kantine. Alle leden zijn van harte welkom.

204x gelezen

Samenstelling bestuur veranderd en bestuurslid gezocht!

20 september 20:15  Het seizoen is weer gestart en alle teams zijn weer aan het voetballen. Het bestuur is ook alweer een aantal keer bij elkaar geweest en er zijn veranderingen op handen. meer »

427x gelezen

Reanimeren kan iedereen leren, geef je snel op!

14 september 8:00  Wij zijn in het gelukkige bezit van een nieuw AED apparaat, deze zal een dezer dagen geïnstalleerd worden aan het hek bij het complex van Zvv de Hoven.meer »

139x gelezen

Roosters zaterdagen bekend!

10 september 16:45  De roosterindeling voor de zaterdagen najaar 2021 is bekend. Kijk snel wanneer je bent ingedeeld.meer »

226x gelezen

Foto's huldiging Gertie en Gerben en Vrienden van de Hoven

7 september 8:45  Tijdens de jaarvergadering van de "Vrienden van de Hoven" werden vader en zoon Franken in het zonnetje gezet. Gertie werd benoemd tot erelid, en Gerben tot lid van verdienste. Het bestuur sprak lovende worden over Gertie en Gerben en hun jarenlange tomeloze inzet als vrijwilliger voor Zvv de Hoven.meer »

298x gelezen

Zwart/witte historie door Dirk Lok aflevering 5

2 september 8:15  In 2025 zal op 3 maart onze vereniging ZVV De Hoven 100 jaar bestaan. In de afgelopen 96 jaar heeft De Hoven meerdere wedstrijden gespeeld die sterk tot de verbeelding spraken en spreken bij de leden en andere betrokkenen bij onze club. Om de belangstelling voor de historie van onze vereniging aan te wakkeren wil ik de komende maanden per maand een bijzondere wedstrijd naar voren halen. Tevens wil ik van de gelegenheid gebruik maken om een oproep te doen om historisch materiaal in de vorm van artikelen, verhalen, foto’s e.d. beschikbaar te stellen voor digitalisering. Vanzelfsprekend zal al het binnenkomende materiaal worden geretourneerd aan de eigenaar. Jullie kunnen hiervoor contact opnemen met Dirk Lok, telefoon 0623116292, mail lok.keune@hetnet.nl. Bij voorbaat mijn dank voor alle reacties op deze oproep. De serie bijzondere wedstrijden gaat verder met de promotie uit de Hoofdklasse GVB naar de Vierde Klasse KNVB. 10 mei 1981 Hoofdklasse GVB De Hoven - Etten meer »

243x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!