Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Mededelingen

Mededelingen

Ledenadministratie overgenomen door Annekoos

10 juni 14:45  Na heel veel jaar secuur bijhouden van de ledenadministratie is Monique gestopt bij onze mooie vereniging. Wij willen haar enorm bedanken voor al die jaren trouwe inzet voor Zvv de Hoven. meer »

140x gelezen

Zwart/witte historie door Dirk Lok aflevering 2

4 juni 11:30  In 2025 zal op 3 maart onze vereniging ZVV De Hoven 100 jaar bestaan. In de afgelopen 96 jaar heeft De Hoven meerdere wedstrijden gespeeld die sterk tot de verbeelding spraken en spreken bij de leden en andere betrokkenen bij onze club. Om de belangstelling voor de historie van onze vereniging aan te wakkeren wil ik de komende maanden per maand een bijzondere wedstrijd naar voren halen. Tevens wil ik van de gelegenheid gebruik maken om een oproep te doen om historisch materiaal in de vorm van artikelen, verhalen, foto’s e.d. beschikbaar te stellen voor digitalisering. Vanzelfsprekend zal al het binnenkomende materiaal worden geretourneerd aan de eigenaar. Jullie kunnen hiervoor contact opnemen met Dirk Lok, telefoon 0623116292, mail lok.keune@hetnet.nl. Bij voorbaat mijn dank voor alle reacties op deze oproep. De serie bijzondere wedstrijden gaat verder met het eerste kampioenschap in de KNVB. meer »

219x gelezen

Indeling jeugd seizoen 2021/2022

31 mei 9:30  Hierbij de teamindelingen van de jeugd voor het komende seizoen. Nadere info via de leiders.meer »

394x gelezen

Zwart/Witte historie door Dirk Lok aflevering 1

8 mei 13:45  In 2025 zal op 3 maart onze vereniging ZVV De Hoven 100 jaar bestaan. In de afgelopen 96 jaar heeft De Hoven meerdere wedstrijden gespeeld die sterk tot de verbeelding spraken en spreken bij de leden en andere betrokkenen bij onze club. Om de belangstelling voor de historie van onze vereniging aan te wakkeren gaat Dirk Lok de komende maanden per maand een bijzondere wedstrijd naar voren halen. Tevens wil Dirk graag van de gelegenheid gebruik maken om een oproep te doen om historisch materiaal in de vorm van artikelen, verhalen, foto’s e.d. beschikbaar te stellen voor digitalisering. Vanzelfsprekend zal al het binnenkomende materiaal worden geretourneerd aan de eigenaar. Jullie kunnen hiervoor contact opnemen met Dirk Lok, telefoon 0623116292, mail lok.keune@hetnet.nl. Bij voorbaat alvast hartelijk dank voor reacties op deze oproep. De serie bijzondere wedstrijden start met de “ondergang in Druten”. 9 mei 1971 | Tweede Klasse A KNVB | DIO ’30 - De Hovenmeer »

330x gelezen

Opgeven Algemene ledenvergadering 27 mei 2021

4 mei 15:45  Op donderdag 27 mei 2021 staat een Algemene Ledenvergadering gepland. Ook deze editie van de Ledenvergadering zal in verband met de maatregelen rondom COVID 19 online worden gehouden.meer »

222x gelezen

Vacature: Trainer 2e elftal

21 april 7:30  Voor het tweede elftal van ZVV de Hoven zoekt de Technische Commissie met ingang van seizoen 2021-2022 een nieuwe trainer, die de trainingen verzorgt en het team op zondag begeleidt tijdens de wedstrijden. Het elftal komt momenteel uit in de 5e Klasse zondag en traint op de dinsdag- en donderdagavond van 20.00 tot 21.30.meer »

412x gelezen

Recordopbrengst rookworstactie!

19 april 9:15  Onze rookworstactie 2021 is officieel afgesloten. De actie heeft maar liefst € 2.290,50 opgebracht!. Dit is een erg goed en mooi resultaat, zelfs beter dan vorig jaar! Naast het geweldig financiële resultaat was de actie ook op het gebied van communicatie, saamhorigheid (Samen maken we De Hoven!) en uitstraling voor De Hoven een groot succes. Dit geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Hein Brunsveld meer »

315x gelezen

Activiteit: Ga voetballen als oranje!

6 april 8:15  Droomt jouw kind ook van Oranje? Dan is het Oranjefestival zeker iets voor hem of haar. Een super, leuke en vooral gezellige dag met allerlei voetbalspellen samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Voor alle kinderen uit de Hoven, lid of geen lid geef je allemaal op! Een dag vol met “Oranje”-voetbalplezier waarin alle jongens en meiden zelf gaan ‘Voetballen als Oranje’. meer »


Joris Reijerink ook volgend seizoen keeperstrainer

9 maart 8:30  De samenwerking met keeperstrainer Joris Reijerink wordt met een jaar verlengd. Joris heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer enthousiaste en kundige keeperstrainer die van aanpakken weet. Het werk van Joris is nog lang niet af. ZVV De Hoven beschikt over getalenteerde keepers. Joris weet als geen ander het maximale uit een keeper te halen. Het Bestuur is zeer content met het feit dat Joris ook volgend seizoen weer aan boord is en wenst hem veel succes. Niels de Graaf Voetbalzaken

217x gelezen

KNVB presenteert routekaart amateurvoetbal

5 februari 9:45  Nadat het kabinet afgelopen dinsdag de routekaart met coronamaatregelen heeft gepresenteerd, heeft de KNVB dit opgevolgd met de eigen routekaart voor het amateurvoetbal. Hierin speelt de onzekerheid rondom de ontwikkeling van het coronavirus de hoofdrol. Veel scenario’s zijn hierdoor eerder al gesneuveld, maar het doel van de KNVB blijft om opties open te houden en iedereen zoveel mogelijk te laten voetballen als dat (weer) kan. Sportiviteit blijft de leidraad.meer »


KNVB: Seizoen afsluiten met regio cup

3 februari 8:15  De KNVB heeft een aankondiging gedaan.meer »


Raymond Tuhuteru stopt na dit seizoen als trainer 2e elftal

3 februari 8:15  Raymond Tuhuteru heeft besloten om aan het einde van het seizoen te stoppen als trainer van het 2e elftal. Voor volgend seizoen zijn we dus op zoek naar een nieuwe ambitieuze en betrokken trainer. Wij willen Raymond voor nu alvast van harte bedanken voor zijn inzet, en hopen als we weer mogen voetballen dit seizoen passend met elkaar af te kunnen sluiten. Geïnteresseerden voor deze uitdagende functie kunnen een mail sturen naar: voetbalzaken@zvvdehoven.nl. Tips zijn uiteraard ook van harte welkom! Met vriendelijke groet, Niels de Graaf

494x gelezen

Henry Nierop nieuwe trainer Dames1

27 januari 20:30  Bijzonder verheugd zijn we om mede te delen dat Henry Nierop volgend seizoen onze Dames 1 gaat trainen. Henry Nierop (40 jaar), woont in Zutphen samen met vriendin Lobke. Henry werkt als Locatie- en voorraadbeheerder bij VolkerWessels Telecom in Lieren.meer »

637x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!