Zwart/witte historie door Dirk Lok aflevering 27 - Zvv De Hoven

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zwart/witte historie door Dirk Lok aflevering 27

Zwart/witte historie door Dirk Lok aflevering 27

28 april 2023 8:45


Na de serie bijzondere wedstrijden gaat Dirk Lok nu aandacht schenken aan de prestaties in het verleden van Zvv de Hoven 1 tegen de verenigingen uit de afdeling waarin zij dit huidige seizoen spelen.

Deze serie wordt vervolgd met MEC.

In 2025 zal op 3 maart onze vereniging ZVV De Hoven 100 jaar bestaan. In de afgelopen 97 jaar heeft De Hoven meerdere wedstrijden gespeeld die sterk tot de verbeelding spraken en spreken bij de leden en andere betrokkenen bij onze club. Heb je nog historisch materiaal met betrekking tot onze club in de vorm van artikelen, verhalen, foto’s e.d. stel deze dan beschikbaar voor digitalisering. Vanzelfsprekend zal al het binnenkomende materiaal worden geretourneerd aan de eigenaar. Jullie kunnen hiervoor contact opnemen met Dirk Lok, telefoon 0623116292, mail dirklok1953@gmail.com. Bij voorbaat mijn dank voor alle reacties op deze oproep.

A.s. zondag speelt De Hoven de uitwedstrijd tegen MEC. Dit is evenals Sp. Haarlo en Bredevoort een tegenstander tegen wie wij dit seizoen voor het eerst voetballen. MEC speelt na de degradatie in 2022 in de 5e klasse. Daarvoor heeft MEC 10 seizoenen in de 4e klasse gespeeld. In de periode voor 2012 wisselen periodes in de 5e klasse met die in de 4e klasse zich af. Dit seizoen verloopt voor MEC als een stabiele middenmoter. Met 27 punten uit 19 wedstrijden staan zij op de 7e plek. Dat laat onverlet dat in de thuiswedstrijd De Hoven tegen MEC uiterst moeizaam tot een gelijkspel komt.

Seizoen 2022-2023

04-12-2022                         DH                                                         -                              MEC                      1-1

Afbeelding1.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!