Zwart/witte historie door Dirk Lok aflevering 23 - Zvv De Hoven

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zwart/witte historie door Dirk Lok aflevering 23

Zwart/witte historie door Dirk Lok aflevering 23

21 maart 2023 13:45


Na de serie bijzondere wedstrijden gaat Dirk Lok nu aandacht schenken aan de prestaties in het verleden van Zvv de Hoven 1 tegen de verenigingen uit de afdeling waarin zij dit huidige seizoen spelen.

Deze serie wordt vervolgd met HMC'17.

In 2025 zal op 3 maart onze vereniging ZVV De Hoven 100 jaar bestaan. In de afgelopen 97 jaar heeft De Hoven meerdere wedstrijden gespeeld die sterk tot de verbeelding spraken en spreken bij de leden en andere betrokkenen bij onze club. Heb je nog historisch materiaal met betrekking tot onze club in de vorm van artikelen, verhalen, foto’s e.d. stel deze dan beschikbaar voor digitalisering. Vanzelfsprekend zal al het binnenkomende materiaal worden geretourneerd aan de eigenaar. Jullie kunnen hiervoor contact opnemen met Dirk Lok, telefoon 0623116292, mail dirklok1953@gmail.com. Bij voorbaat mijn dank voor alle reacties op deze oproep.

A.s. zondag speelt De Hoven de uitwedstrijd tegen HMC ‘17. Dit is evenals Sp. Haarlo en Bredevoort een tegenstander tegen wie wij dit seizoen voor het eerst voetballen. HMC ’17 is ontstaan uit een samenwerkingsverband van de jeugdafdelingen van KSH uit Harreveld en van Mariënvelde in 2017. Per 1 juni 2019 hebben de seniorenafdelingen zich ook bij dit samenwerkingsverband aangesloten onder de naam SJO/SSA HMC ’17. Ook tegen KSH en Mariënvelde is De Hoven in het verleden niet in competitieverband uitgekomen. HMC ’17 heeft vanaf 2019 3 seizoenen in de 4e klasse gespeeld. Afgelopen seizoen eindigde HMC ’17 onder onze vroegere trainer Roberto Tuinstra op een herkansingsplek. Gelijk De Hoven liep dit uit op degradatie naar de 5e klasse. Dit seizoen verloopt voor HMC ‘17 redelijk succesvol. Met 34 punten uit 16 wedstrijden staan zij op de 3e plek. De Hoven wist HMC ’17 overtuigend met 3-1 te verslaan

Afbeelding1.png

Afbeelding2.png

Afbeelding4.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!