Zwart/witte historie door Dirk Lok aflevering 21 - Zvv De Hoven

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zwart/witte historie door Dirk Lok aflevering 21

Zwart/witte historie door Dirk Lok aflevering 21

7 maart 2023 11:15


Na de serie bijzondere wedstrijden gaat Dirk Lok nu aandacht schenken aan de prestaties in het verleden van Zvv de Hoven 1 tegen de verenigingen uit de afdeling waarin zij dit huidige seizoen spelen.

Deze serie wordt vervolgd met SP. Haarlo

In 2025 zal op 3 maart onze vereniging ZVV De Hoven 100 jaar bestaan. In de afgelopen 97 jaar heeft De Hoven meerdere wedstrijden gespeeld die sterk tot de verbeelding spraken en spreken bij de leden en andere betrokkenen bij onze club. Heb je nog historisch materiaal met betrekking tot onze club in de vorm van artikelen, verhalen, foto’s e.d. stel deze dan beschikbaar voor digitalisering. Vanzelfsprekend zal al het binnenkomende materiaal worden geretourneerd aan de eigenaar. Jullie kunnen hiervoor contact opnemen met Dirk Lok, telefoon 0623116292, mail dirklok1953@gmail.com. Bij voorbaat mijn dank voor alle reacties op deze oproep.

Overzicht van de door De Hoven 1 gespeelde competitiewedstrijden tegen Sp. Haarlo

A.s. zondag speelt De Hoven de uitwedstrijd tegen Sp. Haarlo. Dit is een tegenstander tegen wie wij dit seizoen voor het eerst voetballen. Sp. Haarlo is van origine een zaterdagvereniging die tegen de trend in in 2016 overging naar het zondagvoetbal. Sindsdien heeft Sp. Haarlo met wisselend succes in een Achterhoekse afdeling van de 5e klasse gespeeld. In een regulier seizoen werd vorig seizoen met een 5e plaats de hoogste positie bereikt. Dat laat onverlet dat in de thuiswedstrijd De Hoven de nodige moeite had met de Haarlonaren. Onderschatting is een slechte raadgever, mede door de matige resultaten van de laatste maanden.

Seizoen 2022-2023

16-10-2022                         DH                         -                              Sp. Haarlo                           4-2

Afbeelding1.png

Afbeelding3.png

Afbeelding2.png

Man of the match!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!